Over ons

Niels Götz

Mijn passie: ‘In de huid kruipen’ van de doelgroep, erachter komen wat ze drijft en op basis hiervan een succesvolle verleidingsstrategie neerzetten. Hierbij gesteund door de nieuwste inzichten uit de neuro- en marketingpsychologie.

Verder help ik – als gecertificeerd ‘out of the box’ coach – opdrachtgevers te ‘ontroesten’: buiten de gebaande kaders te treden en daar de vele ongedachte (markt)kansen te zien.

Werkervaring: Marktonderzoek en marketingadvies bij Motivaction en Traffic Test , projectmanagement bij ARCADIS.

Hobby’s: Fotografie, sport, heide jutten

Quote: De rationele mens bestaat niet! En: geef je reptielenbrein de ruimte!

 

Pascal Zoetbrood

Mijn passie:  Ik analyseer graag complexe sociale vraagstukken: wat werkt wel en wat niet? Ik vind het leuk om samen met de klant nieuwe strategieën en concepten te ontwikkelen die een oplossing bieden voor maatschappelijke uitdagingen.

Wat mij kenmerkt: enthousiasme, analyseren, denker die doet, creativiteit…

Werkervaring: Als adviseur betrokken bij het opstellen van beleidsplannen op het gebied van klimaat, duurzaamheid en natuur. Door  detacheringen bij verscheidene gemeenten en provincies, ben ik goed bekend met het reilen en zeilen in overheidsland. Ook was ik  betrokken bij de advisering van een aantal burgerinitiatieven, waardoor ik de verbinding kan leggen tussen het speelveld van burger en overheden.

Waalwijk: verbeteren betrokkenheid bij wijk/ openbare ruimte
Interview met Niels Götz op Energieplein20
Vrouwen onderzoeken via fmri
  • Eerste hulp bij overtuigen
    Eerste hulp bij overtuigen
  • Tweede hulp bij overtuigen
    Tweede hulp bij overtuigen