Servicepunt Duurzame Energie Noord Holland – programmalijn EHBU

2 februari 2021

Servicepunt Duurzame Energie Noord Holland – programmalijn EHBU
Niels gaat samen met de bureaus Overmogen, AEF en Frisse Blikken de komende 4 jaar invulling geven aan het Servicepunt Duurzame Energie van de provincie Noord-Holland. Niels vervult daarbij de rol van trekker van de programmalijn Eerste Hulp Bij Uitvoering (EHBU).

De provincie Noord-Holland ondersteunt de gemeenten in haar provincie op allerlei manieren met de energietransitie in de gebouwde omgeving. Centrale rol hierbij wordt vervuld door het Servicepunt Duurzame Energie. De komende 4 jaar staat in het teken van de stap van plannen maken naar uitvoering. Via het servicepunt worden gemeenten, maar ook andere organisaties die in de energietransitie actief zijn, geholpen met kennis, ontwerpsessies en hands-on advies in de vorm van een strippenkaart.

5plus1 zet hierbij de kennis en ervaring in die we de afgelopen 12 jaar hebben opgedaan via (experimenteer)programma’s als Blok voor Blok, Buurten Over Energie, Innovatieve Aanpakken en het Experimentenprogramma Verduurzaming Kwetsbare Wijken.